3.6

万宝盛华
人才服务 1000-9999人
成立时间 2003-03大连CEO 张锦荣
关于万宝盛华 – 中国大陆
我们提供全方位的人力资源服务。通过Manpower Professional品牌,我们为客户提供从中高级人才到首席级别人才的寻访与甄选(猎头)服务、人力资源解决方案服务。人力资源解决方案包括招聘流程外包(RPO)、整体化解决方案、招聘咨询等服务。同时,通过Manpower品牌,我们为客户提供灵活派遣、基础派遣,以及劳动力解决方案等服务。劳动力解决方案涵盖了人事代理、人力资源项目和流程外包、人力资源规划及调研等。在中国大陆地区,我们拥有超过3500家跨国企业和本土企业的客户及超过50万经过筛选的中高级紧缺人才。
万宝盛华还通过旗下的Right Management(睿仕管理顾问)向市场提供能力模型设计、人才测评、领导力发展、组织效能、员工敬业度及职业生涯管理与转换等服务。此外,万宝盛华还与中国部门充分合作,为各级部门提供专业人才测评、职业发展规划、人力资源咨询、国际经验交流等服务,支持中国正飞速发展的劳动力市场。
 About Manpower Inc. in mainland China
Manpower Inc., the world leader of innovative workforce solutions, first entered mainland China market in 1994. Today, Manpower has more than 400 recruiters operating nationally in 20 cities across the nation.
Offering a wide array of HR services, we provide executive search & selection and business solution (Manpower Business Solutions/MBS) services through Manpower Professional brand. Manpower Business Solutions include Recruitment Process Outsourcing (RPO), Managed Services and recruitment consultation. Whereas under Manpower Brand, we provide flexible staffing, basic staffing and workforce solution services. We serve more than 3,500 clients comprising of local and multinational companies in Mainland China and have over 500,000 middle to senior candidates in our database.
Through our subsidiary, Right Management, we provide talent assessment, leadership development, organizational effectiveness, employee engagement and workforce transition services. In addition, Manpower China is cooperating with the Chinese government to support the country’s rapidly evolving labor market by providing professional talent assessment, career development planning, human resource consultation and international experience exchange service to governments and related organizations.
For more information about Manpower and its operations in mainland China, please visit: www.manpower.com.cn.

万宝盛华人力资源(中国)有限公司
人才服务
大连
关于万宝盛华 – 中国大陆 万宝盛华——全球开创性的人力资源解决方案的领导者——于1994年首次将业务拓展至中国大陆。目前,公司在整个中国大陆地区的22个主要城市拥有超过500名专业招募人员。 我们提 ...查看全文

成立时间: 2003-03-18 注册资本:4800000.0美元 法人代表:张锦荣

公司全称: 万宝盛华人力资源(中国)有限公司

企业类型: 有限责任公司(台港澳法人独资)

经营状态: 存续

总部城市: 上海市

经营期限: 2003-03-18 至 2033-03-17

注册地址: 中国(上海)自由贸易试验区浦东南路999号36层

经营范围: 受母公司和其所投资企业以及关联公司的委托,向其提供投资经营决策及资金运作和财务管理、研究开发和技术支持、商品采购、销售及市场营销服务、供应链管理等物流运作、本公司集团内部的共享服务及境外公司的服务外包、员工培训与管理;从事人才供求信息的收集、整理、存储、发布和咨询服务;人才推荐、人才招聘、人才测评、人才培训、人才派遣;劳务派遣;人力资源服务外包;市场推广策划、营销咨询;计算机软件的设计、开发,并提供相关的技术咨询和技术服务(含以服务外包方式从事以上经营内容).[依法须经批准的项目,经相关部门批准后方可开展经营活动]

万宝盛华点评

CEO张锦荣

3.6

人才服务行业排名 No.24查看互联网行业好评Top100公司

员工-2年-天津

万宝盛华工资

低于同行业比查看人才服务行业工资Top100公司
5300比同行 -17%
23200比同行 +5%

说说你对万宝盛华的印象如何?

在万宝盛华工作过么?

万宝盛华问答

万宝盛华招聘

关注服务号,定时为你推送「万宝盛华」

• 万宝盛华

把你关于万宝盛华的问题大胆的提出来,这里的304位老鸟很乐意为你解答~

返回顶部

打开App搜索"万宝盛华"
至尊宝等108位老鸟等你来