3.3

为客户提供咨询服务方案 more
普华永道(成都)有限公司
财务/审计/税务 10000人以上
成立时间 2012-01成都CEO 黄锦龙
公司地址 中国(四川)自由贸易试验区成都高新区天府大道中段1268号1栋天府软件园E2座8层13-21号
PwC - Globally
At PwC, our purpose is to build trust in society and solve important problems. We're a network of firms in 157 countries with more than 223,000 people who are committed to delivering quality in assurance, advisory and tax services. Find out more and tell us what matters to you by visiting us at www.pwc.com .
PwC refers to the PwC network and/or one or more of its member firms, each of which is a separate legal entity. Please see www.pwc.com/structure for further details.
PwC - Mainland China, Hong Kong and Macau
PwC China , Hong Kong and Macau work together on a collaborative basis, subject to local applicable laws. Collectively, we have around 600 partners and 15,000 people in total.
We provide organisations with the professional service they need, wherever they may be located. Our highly qualified, experienced professionals listen to different points of view to help organisations solve their business issues and identify and maximise the opportunities they seek. Our industry specialisation allows us to help co-create solutions with our clients for their sector of interest.
We are located in these cities: Beijing, Shanghai, Hong Kong, Shenyang, Dalian, Tianjin, Jinan, Qingdao, Nanjing, Suzhou, Hangzhou, Ningbo, Wuhan, Changsha, Xi'an, Chengdu, Chongqing, Xiamen, Guangzhou, Shenzhen, Macau.
普华永道 - 成员机构全球网络
普华永道秉承「解决重要问题,营造社会诚信」的企业使命。我们各成员机构组成的网络遍及 157 个国家和地区,有超过 22.3 万名员工,致力于在审计、咨询及税务领域提供高质量的服务。如有业务需求或欲知详情,请浏览 www.pwc.com 。
普华永道系指普华永道网络及 / 或普华永道网络中各自独立的法律实体。详情请浏览 www.pwc.com/structure 。
普华永道 - 中国大陆、香港及澳门
普华永道 中国大陆 、 香港 及 澳门 事务所已根据各地适用的法律协作运营。整体而言,员工总数约 15,000 人,其中包括约 600 名合伙人。
无论客户身在何处,普华永道均能提供所需的咨询服务。我们拥有实务经验丰富、高素质的专业团队,聆听各种意见,帮助客户解决业务问题、抓紧机会,发掘每个商机;我们的行业专业化有助于就客户关注的领域共创解决方案。
我们分布于以下城市:北京、上海、香港、沈阳、大连、天津、济南、青岛、南京、苏州、杭州、宁波、武汉、长沙、西安、成都、重庆、厦门 、广州、深圳、澳门 。

普华永道商务服务(成都)有限公司
银行
10000人以上
成都
www.pwccn.com/zh.html
PwC - GloballyAt PwC, our purpose is to build trust in society and solve important problems. We're a ...查看全文

成立时间: 2012-03-02 注册资本:400万美元 法人代表:赵柏基

公司全称: 普华永道商务服务(成都)有限公司

企业类型: 有限责任公司(台港澳法人独资)

经营状态: 存续(在营、开业、在册)

总部城市: 四川省

经营期限: 2012-03-02 至 2042-03-01

注册地址: 中国(四川)自由贸易试验区成都高新区天府大道中段1268号1栋天府软件园E2座8...","中国(四川)自由贸易试验区成都高新区天府大道中段1268号1栋天府软件园E2座8层13-21号

经营范围: 会计服务及咨询、税务咨询服务、财务咨询服务和财务管理;财务软件开发,数据录入及财会方面的远程技术管理咨询服务等信息技术和业务流程服务外包;企业管理咨询;文档管理;企业登记代理;数据库建立和管理,计算机软件、网络、信息系统及应用系统的设计、开发、调试、安装和维护,计算机应用系统的集成与开发,并提供相关技术支持;市场信息分析和处理及营销规划(不含市场调查),及上述相关咨询服务。(以上项目国家法律、法规禁止的除外,限制的取得许可后方可经营;涉及资质许可的凭许可证经营)

普华永道(成都)有限公司点评

CEO黄锦龙

3.3

财务/审计/税务行业排名 No.10000查看互联网行业好评Top100公司

前员工-1年-成都

普华永道(成都)有限公司工资

低于同行业比查看财务/审计/税务行业工资Top100公司
3400比同行 -15%
2268比同行 +3%

说说你对普华永道(成都)有限公司的印象如何?

在普华永道(成都)有限公司工作过么?

普华永道(成都)有限...问答

22条信息

丹马士环球物流成都分公司

276条信息

• 普华永道(成都)有限公司

把你关于普华永道(成都)有限公司的问题大胆的提出来,这里的108位老鸟很乐意为你解答~

普华永道(成都)有限公司:想知道普华永道(成都)有限公司怎么样?看准网(Kanzhun.com)免费提供普华永道(成都)有限公司招聘、普华永道(成都)有限公司工资、普华永道(成都)有限公司面试、评价、工作环境招聘及员工等普华永道商务服务(成都)有限公司的信息。
行业公司: