v 我要认证
0.0

关注服务号,定时为你推送「凯讯咨询(上海)有限公司」

上海 | 咨询 | 0-20人
NILS
上海市巨鹿路137号鑫兴大厦5A

Cathay Consulting is an International Management Consulting Company specializing in establishing companies in Asia along with building and developing their management team. Since establishing our first office in 1993, Cathay Consulting has successfully assisted hundreds of SMEs and large corporate companies to set-up and build successful businesses in Asia. Our customized market entry and development solutions allow you to benefit from our many years of experience operating in Asia as well as practical resources to help your business grow. Our business philosophy is based upon forging long term relationships with our clients, starting from market analysis to business development. By working with Cathay Consulting you can rely on a partner in Asia that can deliver the right customized business development solution for your business. Our client list includes multinational companies such as ABB, Coca-Cola, Ericsson, Microsoft, Procter & Gamble, Gillette, IKEA, Schering Plough, Philips, Hoechst, Volvo, Westinghouse, San Miguel and many others.

我要点评

上海汉得信息技术股份有限公司

上海-IT服务/系统集成-1000-9999人 3.7

公司全称:上海汉得信息技术股份有限公司

凯讯咨询(上海)有限公司相关的点评
乱。管理层存在太大问题,下面员工再拼命也见不到光,待久了是一种煎熬。不信可以去试试。

索引留学-在职 打分

公司优点:

旺季底薪不错。九月十月可以去捞一把,平时可以去耍
可以免费听培训课

公司缺点:

销售总监可以换了。
管理不到位,业绩做不上去,人心涣散,于是不断换血。流动性大到你无法想象。
只有惩罚没有奖赏,一点不对就死扣工资。

给公司的建议:

领导就该有个领导样,和员工争利益,而且是鸡毛蒜皮的利益,这样的事是可以避免的。多为员工考虑吧,这样他们才会为你挣钱卖命。否则,公司真得倒闭了。

不愿意推荐 不看好 不支持CEO
2015-04-20 15:24
还可以,工作环境氛围都不错

深圳传音控股股份有限公司-在职 打分

公司优点:

工作环境好,有出国机会

给公司的建议:

暂时还没有,希望多点薪资

愿意推荐 一般 支持CEO
2015-05-15 10:35
浪费了大把的时间耗费在这里

广州七侠网络科技有限公司-已离职 打分

没有一个地方是值得我肯定的

公司缺点:

太坑人了, 扣钱,小气抠门,卫生纸都要自备的, 国家定的节假日都不放假。

不愿意推荐 不看好 不支持CEO

健康顾问

来自 5员工爆料

¥8500 ¥9500

凯讯咨询(上海)有限公司相关的问答
在深圳市墨子文化传播有限公司工作怎么样?

优点:工作分的很细,公司氛围不错缺点:规模小,薪水少,强度大整体:进去不是很难,但是我个人不推荐进去

压力怎么样?有说欠薪的,不知是否真实

5个月没发,你可以来试试是真是假.

请问岳阳分公司营销支撑类职位具体做什么?待遇如何?求具体。

地市公司,待遇都不如省份公司,营销支撑岗属于较低的岗位,看你学历了,研究生的话另谋高就吧

Benjamin

宝洁 · 供应链经理