来自 -- 员工真实评价

-.-

公司简介
上海颂兴电器科技有限公司是一家集技术研发、...
通信设备
成立时间 2012-01上海CEO 暂无
公司地址 嘉定区江桥镇宝园六路635号(邮编:200063)
公司简介
上海颂兴电器科技有限公司是一家集技术研发、加工生产、销售为一体的专业钣金产品生产商。公司技术力量雄厚,拥有专业的设计队伍、丰富的开发设计制造经验,制作工艺先进,生产运营品质体系完善。公司拥有先进的数控加工设备:AMADA-AC2510、AMADA-AC255 数控冲床、LET-T3数控冲床、AMADA-RG1030、AMADA-RG100数控折弯机、20-100吨冲床、氩弧焊、PU密封条发泡机、全封闭静电喷涂生产线等高精度的钣金加工设备,拉丝氧化、镀锌、镀镍、丝印等也形成了全方位的配套服务体系。
产品广泛用于计算机数据网络、通讯网络、交通、市政、船舶制造、航空航天、环保、广播电视、自动控制、工控、监控等系统工程以及其它众多领域。
加工经营范围:
专业加工销售颂兴品牌机柜(箱):SXEB控制箱、SXAE挂壁箱、SXBG总线箱、SXAK接线箱、SXES控制柜、SXPC电脑柜、SXFR工控机柜、SXBG不锈钢总线箱、SXAE不锈钢箱、SXAP琴室控制台及其附件、铝型材机箱插箱(1U-9U)、19英寸标准机柜、网络机柜、机柜空调系统、风机过滤器、温控器等。承揽各种标准非标钣金、铜铝金属材料制品的设计加工销售以及低压电气成套产品的加工配套服务。
经营理念:
客户的需求是我们工作的基础,客户的满意是我们努力的目标。
诚信为本、稳健经营,创自主品牌、做行业精品。
追求可持续发展,创建与合作伙伴的和谐美好的双赢局面。
Brief introduction
ShangHai SongXing Electricity Technology Ltd. is a professional manufacturer of metal product,it provides all-encompassing services including a full range of design,manufacture,selling functions.our technology is tremendous and we embrace professional sign team , abundant experience in exploiting, design, manufacture.
Our technology is advanced and our quality is improving and perfect in manufacture
and business. Our company possess advanced digital controlled equipment: AMADA-AC2510、AMADA-AC255 、LET-T3 digital controlled punch, AMADA-RG1030、AMADA-RG100 digital controlled folding machine、20-100t.punch、argon welding、PU sealing strip foam machine、entirely sealing static electricity spurt paint beltline etc.,and wiredrawing oxidation、zinc plated、nickel plated、silk-screen etc.are all formed total position system in complement service .
Our products are widely used in computer data network、communication network、 transportation、municipal administration、shipping manufacture、aerospace、environmental protection、broadcasttelevision automatic control industrial control system monitoring control system etc.
Management range
professional manufacturer and selling SongXing' brand cabinet(box), SXEB
control box、SXAE hanging wall box、SXBG assembly wiring box、SXAK wiring box、SXES control cabinet、SXPC computer cabinet 、SXFR industrial control cabinet、SXBG stainless steel assembly wiring box、SXAE stainless steel box、SXAP piano console as well as accessories、AL section steel insertion box(1U-9U)、19”inch standard cabinet、network cabinet、cabinet air-conditioning system、ventilator filter、temperature controller etc.. Besides, we also contract various non-standard steel sheet Cu、Al metal material products about their design, manufacture,selling.
Management idea
Requiremens of Customer is the foundation of our work, satisfaction of Customer is the goal of our effort.
Honest trustworthiness are the fundamental and our managements are steady,
Set up ours own brand、make meticulous products in profession.
Seek continued development,establish a harmonious and fine mutual-profits phase.

通信设备
上海
www.shsxdq.com.cn
嘉定区江桥镇宝园六路635号(邮编:200063)
公司简介上海颂兴电器科技有限公司是一家集技术研发、加工生产、销售为一体的专业钣金产品生产商。公司技术力量雄厚,拥有专业的设计队伍、丰富的开发设计制造经验,制作工艺先进,生产运营品质体系完善。公司拥有先 ...查看全文

成立时间: 2008-05-14 注册资本:300万元人民币 法人代表:朱志邢

公司全称: 上海颂兴电器科技有限公司

企业类型: 有限责任公司(自然人独资)

经营状态: 存续(在营、开业、在册)

总部城市: 上海市

经营期限: 2008-05-14 至 无固定期限

注册地址: 崇明区潘园公路152号145室(上海泰和经济开发区)

经营范围: (电器、计算机)领域内的技术开发、技术转让、技术咨询和技术服务,网络工程,商务信息咨询,会展服务,图文设计,电器设备、电线电缆、橡塑制品、印刷设备、化工产品(除危险品)、办公设备、纺织品、工艺品、五金工具、金属材料、摄影器材、建筑材料的销售,金属制品加工、销售,从事货物及技术的进出口业务。【依法须经批准的项目,经相关部门批准后方可开展经营活动】

• 金色麦浪

传蔚科技上海有限公司·运营总监